Nieuwsbrief Oneness Enschede-Inner Center – september 2015

 

Lieve mensen,

Verdiepingsproces aan de Oneness University in India – eerste twee weken van februari 2016 – door Marcel

21 December 2012 zijn we een nieuw tijdperk binnengegaan en sindsdien is het gemakkelijk voor alle deelnemers aan het Verdiepingsproces in India om te Ontwaken. In het begin was dat in een aaneengesloten proces van vier weken dat je de garantie kreeg om te Ontwaken. Nu is dat in een aaneengesloten Verdiepingsproces van twee weken. Dit laat zien dat de Nieuwe tijd en het Fenomeen Sri AmmaBhagavan aan kracht wint. Voorheen was het Verdiepingsproces alleen voor Deekshagevers en nu kan iedereen deelnemen en dan ontvangt men de initiatie voor Deekshagever gedurende het proces.

Het is zo’n genade om te mogen Ontwaken. Het brengt je hele innerlijke groeiproces in een stroomversnelling. Ontwaken is dat je als het ware losgekoppeld wordt van de denkgeest. Niet dat er geen denken meer is maar dat je vrij bent van het denken waardoor er veel minder innerlijk conflict is. Als je Ontwaakt bent dan ga jij gebruik maken van het denken in plaats van dat het denken gebruik maakt van jou. Je bent geen prooi meer van alle onrust van de denkgeest. Na het Ontwaken merk je dat je veel meer energie over hebt om te genieten van het leven. Zodra iemand Ontwaakt is dat een zegen voor de hele familie!

Bovendien is het een onvergetelijke ervaring om een cursus aan de Oneness Universiteit te volgen.

Om een bijeenkomst met Bhagavan mee te maken, om de Gidsen die de cursussen verzorgen te ontmoeten en om te mediteren in de Oneness tempel, dit raakt je diep van binnen en is een heel bijzondere ervaring.

Om een indicatie van de kosten te geven: Bij een wisselkoers van Euro/USD = 1.15 zijn de totale kosten voor twee weken verblijf aan de Oneness Universiteit 2500 Euro. Daarnaast zijn er inschrijfkosten van Euro 100,= die aan Oneness Nederland worden betaald. Een retourvlucht Amsterdam - Chennai kost +/- Euro 650,= Verder zijn er nog de kosten met de taxi van het vliegveld naar de Oneness Universiteit, heen en terug, ongeveer 50 Euro als men de taxi kan delen. Al met al gaat het richting 3500 Euro voor een unieke ervaring die je leven verandert.

Voor Deekshagevers die al eerder een proces aan de Oneness Universiteit hebben gevolgd is dit een uitgelezen mogelijkheid voor een verdere verdieping.

Laat het ons s.v.p. tijdig weten als je belangstelling hebt zodat we op tijd met de organisatie ervan kunnen starten, voor contactgegevens zie onderaan deze brief.
 

Oneness Awakening weekend, zaterdag 19 en zondag 20 september

Leer de formule voor succes en geluk in je innerlijke en uiterlijke leven!

Dit weekend is voor mensen die Deekshagever willen worden en ook voor mensen die al Deekshagever zijn en het nog eens willen opfrissen en verdiepen.

In dit OA weekend leer en ervaar je vele stappen van Innerlijke groei en bewustwording.

Ook wij als Trainer kijken er elke keer weer naar uit om dit weekend te kunnen geven omdat we de verdieping voelen en de vernieuwing van inzichten die het ons steeds weer geeft. Herhaling is een belangrijke factor om te groeien en te integreren en …..om te waarderen wat je al hebt.

Zonder innerlijke groei blijft je hele leven hetzelfde, dezelfde klachten, dezelfde grapjes, dezelfde concepten, dezelfde weerstand, dezelfde gemiste kansen, dezelfde uitvluchten, dezelfde sleur en verslavingen, enz. Dit OA weekend brengt een nieuw elan in je leven, en laat je ervaren hoe fijn het is om stappen van innerlijke groei te maken en om Deekshagever te zijn. Elke keer als je Deeksha geeft ontvang je er zelf ook een. Dit versterkt je persoonlijke band met het Hogere.

Zaterdag 19 september van 9:30 uur – 19:00 uur en zondag 20 september van 9:30 - 17:30 uur

Kosten: 190 euro ( 75 euro voor mensen die al Deekshagever zijn )

Adres: Potsweg 15-B 7523 CA  Enschede (Overijssel)

S.v.p. aanmelden, voor contactgegevens zie onderaan deze brief.


Proces voor bevrijding v/d Voorouders, zondag 25 oktober + 11 achtereenvolgende dagen thuis

Dit proces is een ook mogelijkheid tot innerlijke groei.

Als onze overleden voorouders niet gelukkig zijn aan gene zijde dan ondervinden wij daardoor problemen in ons leven. Dit voorouderproces geeft je de mogelijkheid om je dierbare overledenen  te helpen met hun evolutieproces aan gene zijde zodat ze gelukkig worden en kunnen doorstromen naar de Hogere Regionen. De overleden voorouders zijn niet alleen ouders of opa’s en oma’s maar alle verwanten waar je een band mee had en waar je misschien nog iets mee recht te zetten hebt.

We zijn diep verbonden met onze voorouders, zowel karmisch als genetisch, en dit voorouderproces maakt je daar meer bewust van. Heel bijzonder en dierbaar. Tijdens het proces dienen zich vanzelf de familieproblemen aan die erom vragen om opgelost te worden zodat je voorouders niet langer belemmerd worden door de aardse sferen. Zodra je voorouders vrij zijn om hun evolutieproces te vervolgen dan ontvang jij hun zegeningen voor vervulling van al je wensen op aarde.

Na het gezamenlijke proces op zondag, doe je het voorouderproces zelf thuis op 11 achtereenvolgende dagen, het vergt ongeveer 20 minuten per keer. Tijdens het 11 daagse proces thuis kun je de ervaring hebben dat het elke dag weer anders is, dat er verschillende thema’s zijn die zich in de loop van de 11 dagen aandienen, of een bepaald thema dat zich over meerdere dagen verdiept. Om het voorouderproces thuis te kunnen doen maak je een altaartje waarop je foto’s plaatst van je voorouders en een foto van AmmaBhagavan, met bloemen ter versiering.

Wanneer we onze voorouders bevrijden, bevrijden we ook onszelf, onze kinderen en kleinkinderen!

Het programma op zondag bestaat uit: ‘teachings’ van de Oneness University voor inzicht, verschillende krachtige meditaties, contemplatie, speciaal geselecteerde mantra’s, en een heilig, vedisch ritueel "de Kalasha Puja": speciaal voor de bevrijding van je voorouders en jezelf.

Ook leer je hoe je stervenden kunt helpen bij het overgaan.

Zondag 25 oktober van 10:00 - 17:30 uur

Kosten: 65 euro

Adres: Potsweg 15-B 7523 CA  Enschede (Overijssel)

S.v.p. aanmelden, voor contactgegevens zie onderaan deze brief.


Gedeelde smart is halve smart – Persoonlijke begeleiding door Rob en Marcel

Als Oneness Enschede -Inner Center hebben we de intentie om samen met jullie het innerlijk groeiproces aan te gaan. Dit houdt ook in dat we jullie graag bijstaan als je proces wat extra aandacht nodig heeft. Samen uit samen thuis. Ons advies is: blijf niet alleen in je eentje met je proces tobben.

Rob is beschikbaar voor een persoonlijk gesprek + begeleiding telefonisch of in Delden.

Marcel combineert persoonlijke begeleiding op zaterdag in Hengelo met het proces in de Sri Amma Bhagavan Sacred Chambers. Tijdens het proces in de eerste kamer kan iedereen die dat wil zijn persoonlijk verhaal inbrengen. Innerlijke Integriteit is de basis om innerlijk te kunnen groeien en om hulp te kunnen ontvangen van het Goddelijke.

 

Deeksha bijeenkomsten voor iedereen met Jos, Marcel en Rob in Enschede op iedere 1e en 3e Dinsdagavond 1 en 15 September van 19.30 - 21.30u: RUIMTE VOOR BALANS, Potsweg 15b, Enschede, kosten € 5, - Welkom vanaf 19:15u www.onenesenschede.nl

Sri Amma Bhagavan Sacred Chambers voor iedereen met Marcel in Hengelo – de hele maand September niet

Sri Amma Bhagavan Sacred  Chambers voor iedereen met Rob bij Onno en Luisa in Zenderen om 11.00u op vrijdag 4, 11, 18 en 25 sept. Hoofdstraat 39, Zenderen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Alleen op afspraak na aanmelding via e-mail: rob@innercenter.nl of tel.: 06-10 52 89 28   Voor meer informatie:  www.innercenter.nl of www.onenessnederland.nl

Deeksha voor Nederland, maandagavond 21 september 20.30 uur (geen kosten)

We komen op verschillende plaatsen in Nederland samen en geven 21 minuten lang Deeksha met onze handen boven de kaart van Nederland. De intentie is om het bewustzijn van alle inwoners van Nederland te verhogen! Aansluitend geven we elkaar ook een ”hands-on”  Deeksha.
Adres: Snoekstraat 6, 7559MH Hengelo. Tel: 06-30515485, e-mail: marcel.van.nispen@kpnmail.nl
Laat even weten of je meedoet. (Je kunt ook vanuit huis mee doen als je verhinderd bent.)
 

Bijeenkomsten voor deekshagevers iedere woensdagavond volgend op de 1e en 3e dinsdag van de maand bij Jos, Reygershoftehoek 35a, Enschede van 19.30 – 22.00u op 2 en 16 sept. Kosten € 5, -

Contactgegevens:

·                 Marcel van Nispen tel 06 30 51 54 85,  e-mail: marcel.van.nispen@kpnmail.nl

·                 Jos van Haaren  e-mail: josvanhaaren@outlook.com

·                 Marcel en Jos  e-mail: onenessenschede@ziggo.nl

·                 Rob Rühmann tel 074- 737 01 41  mobiel 06 10 52 89 28  e-mail: rob@innercenter.nl

 

 

 

 Terug naar Nieuws

 

Contact: Zie nieuwsbrief onder het kopje Agenda 

Graag uw naam - emailadres - telefoonnummer en een bericht van u in de e-mail.